viernes, 29 de agosto de 2014

Convidats indesitjables: les #paneroles


Les #paneroles o #escarabats de cuina són insectes molt molestos que massa vegades visiten les nostres llars, comerços, indústries,... Són #animals que es desenvolupen ràpidament en indrets amb una temperatura favorable i si tenen menjar a prop. Com que mengen tot tipus de menjar, causen molts desperfectes i ho infecten tot. Durant el dia, se solen amagar i a la nit és quan més els agrada sortir a fer malifetes.

Les paneroles es consideren una #plaga per la seva capacitat reproductiva i per ser possibles transmissores de malalties. Aquests #insectes produeixen secrecions que afecten al gust del menjar. A més, al cos de les paneroles hi ha organismes infecciosos com bactèries, protozoaris i virus, que infecten el nostre menjar, utensilis i tot allò que toquin amb les potes i cos.

Per evitar que les paneroles infectin les llars, locals i comerços cal pendre #mesures preventives. Les principals són segellar totes les escletxes i esquerdes, tenir un bon manteniment de les canonades i de les conexions amb les clavegueres, no deixar menjar a l'abast i en general tenir un bon nivell de neteja.


I si patiu una #plaga de #paneroles sempre ens podeu trucar: analitzarem l'estat i aplicarem tècniques i mesures per eliminar la #plaga i evitar us tornin a empipar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario