jueves, 14 de agosto de 2014

#Remeis #naturals contra les #formigues



Estàs fart/a de veure formigues per tota la #casa? Has provat toots els productes que has trobat al supermercat....i cap ha funcionat? Et proposem alguns #remeisnaturals contra les formigues. I si no et funcionen, sempre ens pots trucar i elaborarem un pla per acabar amb la teva #plaga!

Si vols dir adéu per sempre a les formigues, el primer que has de fer és trobar el formiguer, per saber d'on venen. També netejarem tota la casa amb l'aspiradora i guardarem tots els aliments en recipients tancats hermèticament.

Un dels remeis naturals més efectius és repartir talls de llimona per tota la casa o per aquells racons on solen aparèixer les formigues. També pots fer suc de diverses llimones, el poses en un spray i mulles tot el terra on sol haver-hi els empipadors #insectes.

També, la #canyella i el #clau són bon aliats per mantenir allunyades les formigues. Reparteix canyella i clau en pols per tots aquells racons per on creus que poden entrar les formigues: les dues espècies faran que no vulguin entrar!

Però si cap d'aquests remeis t'ha solucionat el #problema de les #formigues.... Truca'ns!! Nosaltres farem un estudi i eliminarem la #plaga amb tractaments biològics i amb un pla de xoc amb diverses tècniques que mataran tots els #insectes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario