miércoles, 27 de agosto de 2014

Quines són les #plagues més comunes a les #plantes?


Les #plantes del nostre jardí o terrassa poden patir l'acció d'una infinitat d'insectes, que poden perjudicar el seu creixement i fins i tot matar-les. Per això, és important estar pendents de la #salut de les nostres plantes, així com prendre mesures per prevenir l'aparició d'insectes.

Una de les plagues més comunes és la del #pugó. Aquests insectes claven el seu bec xuclador i absorbeixen la saba de les plantes, de manera que es deformen les seves fulles. Hi ha pugons de diferents colors: verds, grocs, marrons i negres. Per desfer-se del pugó, només cal disparar un raig d'aigua amb sabó perquè es desprenguin de les fulles i caiguin a terra.

També la #mosca blanca sol aparèixer per les nostres pantes. Les fulles afectades per aquest insecte perden color i s'omplen d'una substància enganxosa. Això es deu perquè, igual que el pugó, aquests insectes claven un pic a les fulles i xuclen la saba. Una manera per intentar allunyar-les és plantar #romaní al voltant de les plantes que vulgueu protegir.

Un altre insecte que sol visitar les flors del nostre jardí són les #erugues. Aquests cucs són fruit dels ous que les papallones dipositen en les nostres plantes, i resulten molt perjudicials ja que ataquen directament a les fulles o arrels. La forma més efectiva d'eliminar és capturar a mà totes les erugues que vegis, retirant una per una. També pots utilitzar un insecticida d'ingestió, indicat per a aquests animals ja que els mata quan mengen. Pots trobar pel substrat o terra, o bé per les fulles i així combatre les erugues aèries.



I si tens qualsevol dubte, contacta amb Qntrol Plaga, segur que trobarem una #solució per al teu #problema!

No hay comentarios:

Publicar un comentario