viernes, 7 de noviembre de 2014

Les plagues de l'hivern


A l'hivern, a causa de les baixes temperatures, tendim a creure que les plagues desapareixen, però tot el contrari. És el moment òptim per a que paneroles, rates i ratolins deixin els carrers i s'instal·lin a casa. Aquestes "bestioles" aprofiten la calor de la nostra llar per refugiar-se del fred.

Els rosegadors són animals de costums, i tenen les seves localitzacions preferides per acollir-se i reproduir-se. El seu lloc favorit de la nostra llar per instal·larse és, per excel·lència, l'interior de les cambres d'aire del sostre, a les quals accediran aprofitant qualsevols trencament o obertura que trobin en el seu camí de fugida dels desaigües públics cap a les connexions amb els desaigües casa nostra.

Les paneroles, a causa de la seva mida, segueixen les canonades d'aigua calenta, que les portaran a ubicacions més conflictives, com la cuina (on, a més a més, troben aliment) o els banys.

Encara que en aquests moments no vegem un gran nombre d'aquests indesitjables companys, la plaga està en un estat "latent", i amb l'arribada de l'estiu podem trobar-nos amb un veritable problema. Per això és important que encara que siguin pocs els insectes o rosegadores que trobem a casa, busquem una solució professional, i així evitar disgustos en l'època de les tan desitjades vacances.








No hay comentarios:

Publicar un comentario