viernes, 13 de junio de 2014

SÓC MOSCA I TINC DRET A VIURE I A MOLESTAR....NO?


SI AL DRET D'EMPRENYAR, SÍ AL DRET DE MOLESTAR, SÍ AL DRET DE FER EL QUE VULGUEM I QUAN VULGUEM, SÍ A LA #INDEPENDÈNCIA , SÍ A TOT I EN TOT MOMENT..... AQUÍ I ARA. Símbol de la ciutat de #Girona, responsable del fet que els francesos perdessin els nervis en una guerra, provocadores per definició, atrevides d'arrel, insistents i persistents, alguns ens anomenen #plaga, altres pertorbadores del silenci, enganxoses, portadores de bacteris i estimem amb bogeria la brutícia i la m........ Som així.
Sobretot no truqueu a #qntrolplagagirona, serà el final de les nostres colles o #plagues a Girona. NO ENTREU A www.termitesicorcs.com. NO TRUQUEU, ACABARÀN AMB NOSALTRES.
Som les #mosques, les protagonistes que moltes #terrasses, als #barsdegirona no som benvingudes i moltes vegades som responsables de la mala imatge de molts bars i restaurants...
I per altra banda ens fan punts de llibre, samarretes promocionals, llibretes, fins i tot festivals amb el nostre nom.... Tenim uns ulls que fragmenten la realitat amb mil visions i estem pirades, extremadament boges, ens encanten els vols rasants, aterrissar als caps pelats o a les persones que tenen calvície, anar per les cames i començar a jugar, busquem la boca de les persones, de les noies i dels nois, intercanviem fluids i partícules, volem ràpid i sense produir CO2, som internacionals i no tenim cap problema de racisme, classisme, sexisme, treball..... Sempre MAJORIA. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario