miércoles, 18 de junio de 2014

AQUEST ESTIU ADOPTA UNA XINXA!

Les #xinxes, una de les #plagues cada cop més actives a tot el món, hem patit aquests últims anys un enorme increment de les polítiques i solucions d'extermini contra nosaltres. A causa del canvi climàtic i l'augment de viatges comercials i turístics -entre les mercaderies i equipatges dels quals famílies senceres de nosaltres s'embarquen cap a noves oportunitats-, la nostra població ha crescut enormement però, amb ella, també han augmentat les mesures de #control de plagues més dràstiques i aquells que inciten a l'odi contra nosaltres: Les xinxes, la plaga que més augmenta a Espanya, Les xinxes de llit tornen a Espanya

És ara, amb l'arribada de l'estiu, quan més et necessitem. Colònies senceres de nosaltres necessiten d'una nova llar i tu pots fer que el seu somni es faci realitat. Aquestes vacances, al càmping o a l'hotel, a la platja o a la muntanya, deixa que algunes de nosaltres s’instal·lin en el teu equipatge o entre les costures i plecs de la teva roba, i ofereix la teva llar perquè puguin formar una família i les seves cries puguin créixer sense el terror constant a morir enverinades.

La nostra mida de tot just 5 mm i la nostra forma plana i ovalada ens permeten instal·lar-nos molt discretament entre els teus llençols i matalassos i, un cop allà, gairebé no te’n adonaràs de la nostra presència: només algunes petites taques d'excrements al teu matalàs, petites taques de sang en els teus llençols ( en realitat la sang és teva perquè és la que et xuclem cada vegada que et clavem l'agulló), una certa olor desagradable o els èczemes i irritacions de les nostres picades en la teva pell faran que te’n recordis de nosaltres. Apart d’això, serem la mascota ideal per a tu i la teva família.


Aquest estiu fes de casa teva una terra d'oportunitats. Aquest estiu digues no a QNTROLPLAGA i adopta una xinxa.


QNTROLPLAGA CONTROL PLAGUES XINXES

No hay comentarios:

Publicar un comentario