jueves, 10 de abril de 2014

Que venen els mosquits!!


A la majoria de gent la sang els repugna, es pensen que només als vampirs els agrada. Siguem realistes, en Dràcula no existeix, els vampirs de la societat actual som nosaltres i no, no serveix de res que et cobreixis d’all, ens tiris aigua beneïda o ens treguis un crucifix. No se’ns mata així, nosaltres som petits, àgils i ràpids i quan menys tu esperis saltarem sobre teu i beurem la teva deliciosa sang. La sang té un gust dolcet i calentó, molt agradable, no entenem com us pot provocar aquesta repulsió. Podem arribar a ser moolt molestos, ens encanta molestar-vos amb el nostre soroll característic durant les nits d’estiu, quan esteu al llit intentant dormir després d’un esgotador dia a la platja. 


Per la nostra mida i aspecte els humans tendiu a infravalorar-nos, sisi, ja veureu com riure-ho després que us hàgim picat, us assegurem que és una sensació molt desagradable i us estareu rascant sense parar. Ja ho diuen que qui riu últim riu millor. Ens agrada anar de cacera uns quants i volem viure amb manada, però no sempre ens ho permeten. Algú molt encantador truca als de #qntrolplaga de Girona i ja us podeu imaginar que hem de fer, començar a córrer de seguida, perquè si ens atrapen malament.
Així que ja sabeu, si us voleu convertir en els nostres postres, ni us passi pel cap trucar-los, ja no ens podríem divertir. Nosaltres ens divertirem, a vosaltres no us farà tanta gràcia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario